Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
Az Öko Mikulás az idei évben is várta az apróságokat

Az idei évben is mesébe illő környezetben fogadta az Öko Mikulás a gyermekeket és a szüleiket. A Mozsár utcai Sóker Sóbarlang himalájai sóból épített földalatti rezidenciáján valóban egészséges környezetben találkozhattak a nagyszakállúval és segítőjével, a Zöld Manóval a látogatók.

Az Öko Mikulás nem a csokoládék és cukorkák garmadájával halmozza el a gyermekeket, hanem az élet legfontosabb ajándékát, az egészséget hozza el minden csemetének és szülőnek. A Nagyszakállú minden kis látogatóját a kellemes fényben derengő himalájai sótéglából kialakított, gyógyító sópárás levegőjű sóbarlangban berendezett varázslatos hangulatú dolgozószobájában várta.

A látogatás keretében a gyerkőcök együtt játszhattak a Mikulás kedvenc Zöld Manójával a sóhomokozóban, ahol a gyermekek játék közben, egészséges környezetben erősíthetik immunrendszerüket és fejleszthetik koncentrációs képességeiket. A Zöld Manó játék közben hívta fel a gyermekek figyelmét a környezetvédelem fontosságára, miközben a gyerekek jóízűen falatozták az ajándékba kapott almát.

Természetesen a nap fénypontja volt a Mikulással való személyes találkozás. A Télapó minden csemetével személyesen elbeszélgetett és mindenkit megajándékozott egy - egy finom és egészséges almával, illetve a környezetvédelem fontosságára felhívó mesefüzettel.

Bízunk benne, hogy a Mikulást meglátogató kicsik és nagyok megfogadták a Nagyszakállú jó tanácsait, és mind jobban odafigyelnek az őket körülvevő világra, a környezetükre, egészségükre és egymásra.

        Oszd meg ezt az oldalt:
Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Oszd meg a twitteren!