Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
Kedves Szülő!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Magyar Mikulásszolgálatunkat.

Lepje meg Gyermekét e kedves ünnepen egy Igazi, felkészített Mikulással!Mikulásszolgálatunk 20 éve áll a Gyermekek rendelkezésére. Ezalatt a több mint másfél évtized alatt töretlen lelkesedéssel és szeretettel segítjük a Mikulás munkáját, és ezzel e bűvös legenda megőrzését, ápolását. Az elmúlt évek során számtalan találkozást hoztunk létre. Sok gyermek, akiket a kezdetekkor látogattunk meg, azóta már felnőtté, esetenként maga is szülővé cseperedett.

Bár a hagyománytisztelet határozza meg szolgáltatásunkat, a tradíciók megőrzése mellett, kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyermekek környezet- és egészségtudatos nevelésére, hogy minél több gyermekből válhasson egészséges szemléletű és életmódú felnőtt.Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás   Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
     
Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás   Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
   

Hívjon bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén
(munkanapokon 8.00 és 16.00 között):
Budapest és Közép - Dunántúl: 06 22 714 980
Mobil:
+36 20 274 2066


Kérjük megrendelési igényét a megfelelő szervezési munka érdekében legkésőbb november 25-ig jelezze e-mail-ben a mikulas@bal-na.hu címre, vagy faxon a 06-22 –355-044-es számon!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Magyar Mikulásszolgálat Mikulásai Budapesten és környékén tudnak személyes látogatást tenni!

Csak írásos megrendelőt áll módunkban elfogadni!

Megrendelését mi visszaigazoljuk és ezt követő 3 napon belül Önnek a teljes összeg 30%-át el kell utalnia a levélben megadott számlaszámra. Mikulásunk érkezésére csak ebben az esetben számíthatnak!Kérje ajánlatunkat:

Ajánlatkérő adatai:
Név:

Cím:

E-Mail:

Telefon:

Gyerekek száma:Válassza ki a tervezett időpontot
( A 2 órás időintervallum megjelölése nélkül nem áll módunkban megrendelését visszaigazolni!):

DECEMBER 5.:
DECEMBER 6.:


Egyéb kérdések, megjegyzések: