Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
Küldetésünk

Több, mint 18 éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a Mikulásszolgálat hivatás, és nem munka, szolgálat, amelynek fontos pedagógiai és emocionális jelentősége van.
Tudjuk, hogyan őrizzük meg a misztikumot, miközben a legkisebbek számára is élménnyel teli módon, játékos formában adhatunk tovább fontos értékeket.

Maximális körültekintéssel, pszichológus és pedagógus szakértői csapat bevonásával válogatjuk és készítjük fel kollégáinkat, akik gondosan tervezett - tradicionális/ amerikai öltözékben tökéletes illúziót teremtenek.

Bár hozzánk az évszázados hagyomány megőrzése áll a legközelebb, rendezvényszervező cégként egész éves munkánk során is kiemelt hangsúlyt fektetünk a környezetünk, az életterünket jelentő természet megóvására, illetve az egészség- és környezettudatos szemléletmód népszerűsítésére.
Hisszük, hogy a fenntartható jövő kulcsa a felnövekvő generáció kezében van, és a mi feladatunk, hogy erre ráébresszük őket. Úgy gondoljuk, ennek tökéletes közvetítője, üzenethordozója lehet a Mikulás legendás alakja.

Évről évre a legfontosabb számunkra, hogy a Mikulással való találkozást - a gyerekek egyik legkedvesebb ünnepét feledhetetlenné, örök élménnyé varázsoljuk... ennek szellemében töretlen lelkesedéssel és szeretettel segítjük a Mikulás munkáját, és ezzel e bűvös legenda megőrzését, ápolását.

Oszd meg ezt az oldalt:
Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Oszd meg a twitteren!