Mikulás - Télapó rendelés -Házhoz megy a  Mikulás- Mikulásszolgálat -Mikulás mese - Mikulás rendezvény - Öko Mikulás
Öko szemléletű Mikulás - gyermekeink és környezetünk védelmében

Napjaink egyik legnagyobb, és egyben legfontosabb kihívása a környezetünk, az életterünket jelentő természet megóvása, a fenntartható jövő felé tett tudatos lépések megtétele, a környezettudatos szemléletmód mindennapjainkba való beépítése.
Éppen ezért idén is, az országban egyedülálló módon a Mikulás is a környezettudatosság mellé állt, Mikulásszolgálatunk a Zöld Manókkal és a rosszcsont Krampuszokkal a legkisebbeket hívja segítségül környezetünk megóvására!
Célunk, hogy a Mikulás legendás alakját segítségül hívva népszerűsíti természetünk védelmének fontosságát, hiszen keresve sem találhatnánk erre megfelelőbb üzenethordozót, mint a jó öreg Nagyszakállú...
A hagyományok megőrzése és továbbadása mellett kiemelten fontos számunkra az - egész éves munkásságunkat is meghatározó - egészség- és környezettudatos szemléletmód népszerűsítése.

CO2 semleges szolgáltatás
A 2011-es évtől a Magyar Mikulásszolgálat CO2 semleges szolgáltatást nyúlt. Minden megrendelt Mikulás ünnepség - legyen az áruházi, céges, esetleg óvodai, iskolai látogatás - szervezése és lebonyolítása kapcsán felmerült szén dioxid kibocsátást megváltunk, melyről felelős partnereinknek oklevelet állítunk ki

Öko programok
Fontos, hogy a legfiatalabb generációk számára is világossá váljon a környezetvédelem fontossága, illetve, hogy ez az életmód a mindennapjaik részévé váljon. Éppen ezért a repertoárunkban számos környezettudatos, zöld szemléletű kiegészítő programot megtalálhat - ilyen a kizárólag természetes anyagokból készült, fa játékokkal felszerelt játszóház, illetve a különböző újrahasznosító, öko szemléletű kézműves foglalkozások, többek között a Messzelátó Egyesülettel karöltve megvalósított újrahasznosító praktikák foglalkozás.

    

Bio mikuláscsomagok, Bio vendéglátás
A környezet védelme mellett a Magyar Mikulásszolgálat kiemelt hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozás népszerűsítésére.
A céges rendezvényekhez kínálunk igazi zsúr hangulatú, a gyerekek ízléséhez igazodó Mikulás napi uzsonnát, melyből természetesen elérhető az ellenőrzött bio termékekből összeállított variáció is.
És mi sem természetesebb, mint, hogy az öko Mikulás zsákja bio ajándékcsomagot rejt, sok-sok bio gyümölccsel, bio csokoládéval!


Segíts Te is a Mikulásnak a Zöld manóval közösen!
Zöld mesefüzetünk 2010-ben került kialakításra, melyben a Mikulás levél formájában kér segítséget a legkisebbektől, mentsék meg együtt a Földet! A kiadvány a gyerekek számára izgalmas, érdekes formában, meseszerűen ad olyan mindennapi, praktikus tanácsokat, melyek megfogadásával valóban sokat tehetnek a legkisebbek is…

Rendezvényhangosítás napenergiával
- fedett helyen is!

A Bál-Na Produkció Kft a Mikulásszolgálat működésén túl, az év mind a 365 napján szem előtt tartja a környezettudatosságot, mind a napi munkája, mind az általa szervezett rendezvények kapcsán.
A rendezvényszervezés minden területén kínálunk és biztosítunk zöld megoldásokat felelősen gondolkodó partnereink részére.
Jelesül, igény szerint a hangosítást megújuló energiával, napelemek valamint áramtermelő kerékpárok segítségével biztosítjuk a műsorok számára. Így a gyermekek - a kerékpár tekerésével - előállított áramnak köszönhetően máris aktív részeseivé válnak a program sikerének.
Oszd meg ezt az oldalt:
Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Oszd meg a twitteren!